Само за 11 часа четирима души пострадаха в три ПТП-та в Бургас, съобщават от полицията.

Вчера в 03.53 ч. на пътя Царево в посока с. Лозенец, по неустановени до момента причини, самостоятелно катастрофира „Форд Мондео“, с бургаска регистрация. Той е управляван от 70- годишния Ж.Г. от Царево. От ПТП пострадали водачът на автомобила /който с натъртвания по тялото, без опасност за живота, е настанен за лечение в отделение „Реанимация“ при УМБАЛ – Бургас /. Неговата спътничка – Ж.Д., 21-годишна от с. Лозенец е настанена в отделение „Неврохирургия“ при УМБАЛ – Бургас с фрактура на раменната ключица, без опасност за живота.

Около 07.30 ч. на пешеходната пътека между бл. 430 в к-с „Меден рудник“ и основно училище „Елин Пелин“, товарно „Пежо Партнер“, с бургаска регистрация, управлявано от 40-годишния Т.Т. от Стара Загора, отнема предимството и блъска пресичащата по пешеходната пътека жена. М.П., 37-годишна от Бургас е прегледана в болница „Бургасмед“ и освободена за домашно лечение с травми на главата и по тялото.

последното произшествие става в 15.14 ч. на бургаската улица „Стефан Стамболов“, на автобусната спирка от страната на парка в ж.к. „Славейков“. Водачът на автобус „Соларис Урбино 18“, с бургаска регистрация, собственост на Община – Бургас – Д.П., 42-годишен от Бургас, потегля рязко. По тази причина на пода в автобуса пада пътничката – К.М., 82-годишна от Бургас. С мозъчно сътресение, без опасност за живота, тя е прегледана и по нейно желание освободена за домашно лечение.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

19 − eight =