Безкрайно ентусиазиран мъж бе задържан от полицията днес по време на митинг-шествието на БСП по отбелязването на 1 май, Международен ден на труда.

Непознатият реши да се „включи“ в програмата на социалистите, като с пристигането на десетките бургазлии на сцената пред сградата на Община Бургас, той започна неудържимо да танцува и вика към събралите. След няколкоминутни диви танци, той поиска и знаме от хората. Грабвайки едно, непознатото лице започна да марширува и да вика: „Аз съм Царя на народа! Аз съм Повелителя на държавата!„.

Това явно не се оказа достатъчно за него и се качи на сцената, където поиска думата. Краткото му слово му включваше темите за равенство между хората, справедливост и как трябва гражданите да се отнасят едни към други.

Организаторите от БСП се задействаха и помолиха полицаите, охраняващи събитието да се намесят. Те задържаха за кратък разпит непознатия и го отведоха отстрани на сцената. Тази мярка подейства около 10 мин., когато младите таланти от квартет Фортисимо запяха: „Една Българска Роза“

Царя на народа се измъкна от ръцете на униформените, застана пред сцената, отново се впуска в диви танци, изигра нещо като Умиращия лебед от „Лебедово езеро“ и се просна по лице на земята. Полицията реагира мигновено, задържа мъжа и с ръце зад гърба го поведе към Първо РПУ-Бургас.

Снимки: BurgasNews

1 КОМЕНТАР

  1. Как така „непознато лице“ ?? Любо е един от най-известните и разпознаваеми бургазлии от години насам !!!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

14 − one =