Honda Monkey - легендата се завърна

Повече от половин век Honda Monkey пленява сърцата и умовете на феновете на мини байковете. Превърнал се в истинска класика и модна икона: стилен и закачлив, компактен и маневрен, впечатляващ и привличащ.

Производството за Европа стартира от юли, а доставките: в края на септември. Реновиран и авангарден, комбиниращ добре познатия класически дизайн с модерни технологии: USD вилка, два задни амортисьора. LCD, IMU базиран ABS и LED светлини. Новият 1-цилиндров 125-кубиков двигател е с мощност от 6,9 кВт, и разход на гориво 67 км/л. Готов за път тежи само 107 кг.

Honda Monkey е един от най-разпознаваемите модели мотоциклети в световен мащаб. Пуснат е в серийно производство през 1961 г., а през 1963 започва експорт за Европа и Америка. Бързо се превръща в любимия RV (Recreational Vehicle – мотоциклет за забавление).

И благодарение на изключително лесното управление (3-степенна механична скоростна кутия и центробежен съединител) става първия мотоциклет в живота на милиони фенове. „Маймуната” гарантира максимална забава, приятни емоции, и много безгрижни километри.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

5 × five =