Общинските съветници в Бургас обсъждат най-важните теми за града ни. Логично постоянните дебати и спорове „раждат“ цветущи реплики и лафове. BurgasNews подбра най-добрите от тях за читателите си:

Чувствам, че от администрацията не ми следят мисълта и пак ще се скараме„, Ангел Божидаров предупреждава преди да вдига скандали в залата.

Вие може да искате да кажете, но аз няма да ви дам думата„, председателят Костантин Луков сепва изказването на Божидаров.

Ще ви отстраня от залата и ще видим дали не мога„, никой е иска да види тази лоша страна на Луков.

Г-н Бачийски, ако искате да си говорите с Милчо Добрев, тогава излезте навън. Имаме маси, имаме обстановка„, Луков приканва Бачийски и Добре да се усамотят извън залата на ОбС.

Г-н Петков, отворете си ушните канали и внимавайте„, Луков отново е строг, но справедлив.

Отнасяйте се по-благородно към своите политически опоненти„, дори д-р Антонио Душепеев призовава съпартийника си Луков да отпуска малко юздите на съветниците.

Г-н Душепеев, бъдете по подготвен. Тези неща, които сега казвате аз съм ги измислил още преди 3 мандата„, Георги Манев от НФСБ-СЕК никога не е бил известен със скромността си.

В лявото ухо постоянно някой ми бучи„, председателят Луков е винаги нащрек за шумни съветници.

Взимам цялото време за изказване на групата само и само да мълчим в залата„, Георги Манев с вероятно най-мъдрото си изказване в ОбС.

Демокрация!? Видях там едни да се бият по телевизията, вие май сте следващите„, Луков предупреждава БСП да не последва съдбата на СДС.

Мълчете! Ще ви накажа„, Луков към непослушен съветник.

Политиката не е като при жените – поискай и ще видиш дали ще ти се даде„, Евгений Мосинов от БСП с порция житейска мъдрост.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви