Феновете на „акулите“ избраха за играч на месеца Жулиен Парушев

Наградата ще бъде връчена преди неделното домакинство от поредния кръг на "А" областна група, което започва в 17.00 часа

0
112

Капитанът на Черноморец 1919 (Бургас) Жулиен Парушев спечели подновеното издание на анкетата за играч на месеца, която се организира от феновете. В оспорвано гласуване той спечели вота за месец март 2018. След него се наредиха завърналите се при „сините акули“ Петър Колев и Станимир Митев.

Макар и да играе в окръжната група, феновете от организирания клуб на привържениците искат да покажат на футболистите, че усилията им са оценени и старанието е важно за тях. Жулиен Парушев играе вече трети сезон за Черноморец, а наградата му е и своеобразна благодарност за лоялността. В изминалия месец Парушев вкара 2 гола и подаде 8 асистенции в трите мача (два бяха отложени заради лошо време).

Наградата ще бъде връчена преди неделното домакинство от поредния кръг на „А“ областна група, което започва в 17.00 часа.

От фенклуба още един път призоваха за пълна мобилизация в оставащите мачове до края на сезона и напомниха ,че отбора играе на своя дом и се радва на сериозна подкрепа по пътя към Трета лига.

Остави отговор

Please enter your comment!
Please enter your name here