Районна прокуратура – Поморие внесе в съда искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Христос Я. ( на 26г.) и Богдан Р. (на 22г.).

Богдан Р. е обвинен за това, че на 12.04.2018г., при условията на продължавано престъпление, принудил Г. Т., да извърши действия противно на волята му, като употребил сила и заплашване, а едно от деянията е осъществил в съучастие с Христос Я.

На 12.04.2018г. в съучастие с Христос Я., двамата като съизвършители, принудил Г.Т., да отиде с тях в жилище обитавано от Богдан Р., като употребил сила, а след това го накарал да си съблече и дрехите, да падне на колене, да сложи ръцете си зад глава, да бъде сниман.

След това го накарал ръкописно да напише два текста върху два отделни листа хартия, с имената си, подписите си и изявления, диктувани от обвиняемия Богдан Р.

Христос Я. е обвинен за това, че на 12.04.2018г. в съучастие с Богдан Р.,двамата като съизвършители, принудил Г.Т., да извърши нещо противно на волята му, а именно да отиде с тях на определен адрес в гр. Поморие (в жилище обитавано от Богдан Р.), като употребил за това сила – престъпление по чл.143, ал.1, вр. чл.20, ал.2 от НК.

Предстои Районен съд – Поморие да насрочи заседанието си.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви