Бургазлия е с гипсиран крак, след като не спазил ограничителна заповед от бившата си съпруга, съобщиха от полицията. Инцидентът се е разиграл района до бл. 71 в к-с „Зорница”, където 36-годишна бургазлийка поискала съдействие от служители на Пето Районно управление – Бургас за това, че бившия й съпруг – В.М., 46-годишен от Бургас, не спазил ограничителна заповед, наложена от Бургаския Районен съд на 29.05.2017 г., която го задължавала да не я приближава на по-малко от 100 м. за срок от 18 месеца.

Междувременно В.М. решил да се оттегли, като неправилно пресякъл зад движещ се на заден ход л.а. „Ауди А 8”, с бургаска регистрация, управляван от 36 годишния М.А. от Бургас. В резултат на това автомобила го блъснал, което наложило отвеждането му от екип на „Спешна помощ” до УМБАЛ- Бургас.

Малко по-късно В.М. е доведен до Пето Районно управление – Бургас с гипсиран крак, поради скъсани от пътния инцидент коленни връзки. Снето му е писмено обяснение за нарушаването на ограничителната заповед, като му е съставен протокол за предупреждение. Поради здравословното му състояние не е задържан. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

six − 5 =