Как трябва да реагираме, ако получим по телефона обаждане, че сме под прицела на ало измамници  и ни предложат да помогнем на полицията като хвърлим през терасата наличните си пари?

Съвети от първо лице ще получат пенсионерите от Айтос. Организатори на събитието са народните представители от ПП ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева и Диана Саватева.  В понеделник от 10 ч. възрастните хора ще се срещнат с началника на РУ Айтос Кирил Котрулев и пресаташето на Областната дирекция на МВР Цветелина Рандева.

На срещата, която се провежда със съдействието на местната администрация, ще присъстват кметът Васил Едрев и председателят на Общинския съвет Красимир Енчев.

Идеята народни представители да разговарят с възрастни хора за ало измамите започна от Поморие, където депутатът Ася Пеева организира беседи по темата в два пенсионерски клуба. След последвалите три срещи в Бургас, Царево и Малко Търново, „Заедно срещу ало измамниците“ постепенно се разви в инициатива на бургаските народни представители от ГЕРБ, която ще продължи с още събития.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

one + ten =