Стадион

„Спортс Пропърти Мениджмънт“ АД, фирмата-собственик на стадион „Лазур“, е готова да го продаде при добра оферта от страна на общинската администрация. Това става ясно от писмо, входирано в Общински съвет-Бургас.

То е от името на Даниела Димитрова Чорбаджиева, изпълнителен директор на „Спортс Пропърти Мениджмънт“ АД. В него тя завява, че компанията й притежава правото на собственост върху 36 074 кв.м/ид.ч. от поземлен имат в к-с „Лазур“. Става върпос стадион „Лазур“, с включен трафопост, с площ 31 600 кв.м, като в него попадат и всички съоръжения, в това число и паркинг.

„Представляваното от мен акционерно акционерно дружество е безспорен собственик на описания имот. Към настоящият момент правото на собственост не е предмет на съдебни спорове. Стойността на имота, съгласно счетоводните документ на акционерното дружество е в размер на 25 000 000 млн. лв.„, пише още в писмото на Чорбаджиева.

„Във връзка с отправените запитвания на общински съветници и публични изяви относно реално съществуващата вероятно на спортен комплекс „Лазур“ да бъде закупен от Община Бургас, с настоящето изразявам готовност за провеждането на преговори за сключване на договор за покупко-продажба„, обявява Чорбаджиева. Тя споделя още, че остава на разположение за последващи разговори.

1 КОМЕНТАР

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

twelve + 3 =