Червило в ярък цвят замества спиралата

За повечето момичета спиралата е незаменим помощник, особено ако притежават светли, къси или редки мигли. Но от известно време гримът без спирала е тенденция, която все повече се установява, не само на модните подиуми

0
95

Липсата на спирала най-ефективно и непосредствено се замества от червило в ярък цвят. То ще прибави към небрежния ви стил щипка закачливост, особено подходяща за пролетта и лятото, когато царуват наситените цветове.

Ако сте от жените, които носят спирала всеки ден от както се помнят, и виждайки се без нея се чувстват като друг човек, то имаме малък трик за вас. Ако все пак имате желание да пробвате да не носите спирала първоначално можете да подчертавате миглите отгоре и отдолу с кафяви сенки. Така няма да се чувствате бледи и без грим.

За повечето момичета спиралата е незаменим помощник, особено ако притежават светли, къси или редки мигли. Но от известно време гримът без спирала е тенденция, която все повече се установява, не само на модните подиуми.

В много случаи това е въпрос на практичност – спиралата, заедно с очната линия, са сред най-трудните козметични продукти за отстраняване вечер и изискват лосион на базата на масла, тъй като мицеларната вода не е достатъчна. В други случаи обаче е избор на стил.

Този тип грим изисква някои важни стъпки. На първо място трябва да създадете добра основа, която осигурява свеж и отпочинал вид: околоочният коректор е от съществено значение, а миглите трябва да имат естествен блясък – постиган най-лесно с редовното им подхранване с рициново масло.

Минимализмът в грима е търсен ефект, като акцентът пада все по-често само върху един елемент – устни, клепачи, вежди.

rozali.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here