Строителите, порталите и Слънчевият комин

Порталите – естествени звездни врати в космическата паяжина от плазмени нишки.

В космоса има определени места, където при съответно изравняване естествено се отварят порталите. Напредналите цивилизации паркират своите кораби до такива портали и чакат да се отворят вратите. Порталите не са изолирани, а са множество, позволяващи мълниеносно придвижване из нашата Галактика. Но има само няколко места, откъдето може да се пътешества в други галактики. Можете да откриете такива места, като намерите огромните плазмени нишки, които се издигат от нашата Галактика и се устремяват в космоса.

Нашето Слънце се намира в група звезди, които хората на инсайдера Кори Гуд наричат «Локален куп». Всички звезди се държат така, сякаш са свързани една с друга. Енергийни пулсации се разпространяват из цялата група.

Според Кори върху всички звезди от нашия локален куп гравитационно и енергийно влияе огромен портал, който ви пренася директно в съседни галактики. Така че нашият локален куп е много желана зона.

Най-удивителното е, че нашето Слънце се намира близо до галактическа звездна врата. Ние сме по-близо до входа, отколкото която и да е друга звезда в местния куп. Този голям красив портал се намира точно до границата на нашата Слънчева система и е на милиарди години.

Най-големите звезди в нашия локален куп са Сириус, Арктур, Алфа Центавър.

Слънчевият цилиндър

Източници от НАСА потвърждават, че ние се намираме в центъра на обширна тръба от плазма, наричана Слънчев цилиндър. Обкръжението на Слънцето е пространството, свързано с цилиндъра, центриран в Слънцето и перпендикулярен на диска на Млечния Път. Така че ние се намираме в средата на колосална колона от енергия.

Нашата Слънчева система се намира в средата на огромен отвор, от който на всички страни излизат тунели, които пронизват обкръжаващата стена от плътен газ. Според инсайдери такива плазмени тунели представляват проходими червееви дупки.

Ние сме разположени на прекрасно място, точно в средата. Масивната плазмена тръба преминава през цялата ни галактика и е закотвена в нашето локално обкръжение. Астрономът Бъркли Уелш я нарича «локален комин».

Франсоа Крифо, астроном от Парижката обсерватория пояснява, че тази тънка обвивка от плътен газ, обкръжаваща местната кухина, е пробита на няколко места. По няколко направления нашата кухина изглежда е съединена чрез тунели от горещ разреден газ с други подобни региони.

Нашата галактика е заобиколена от сферична област от газ, наричана галактически ореол. Нашето Слънце се намира точно в средата на плазмена тръба, която се издига нагоре до самия край на ореола. Според Кори Гуд оттук тръбата се простира до други галактики и може безопасно да се използва за пътешествия през портала при съответното изравняване. Такива галактически «комини» широко се наблюдават и в други галактики.

… Във вселената има закони, които пречат на негативните сили да завземат и разрушават цивилизации навсякъде, където поискат. Достатъчно развита култура може да развие технология за защита на цялата си слънчева система и дори на целия звезден куп….

Из цялата Слънчева система са разхвърляни много древни руини на напреднала технология. В много случаи ценните артефакти се разрушават и се закопават в ями, за да не бъдат открити и използвани от разни извънземни групи.

На Луната са открити много кули и куполи, но те само пресъздават копия на много по-древни артефакти от същия материал – прозрачен алуминий с много голяма здравина. Древни обелиски, пирамиди и куполи са открити на планетите и на повечето спътници и астероиди в нашата Слънчева система. Това е една от големите тайни на военната космическа програма.

Според инсайдера Брюс тези артефакти са построени от 3 до 10 различни цивилизации в различни времена на нашата история.

Най-старите руини са били построени от тези, които те наричат Расата на Древните Строители. Според Брюс руините от тази раса са най-малко на 5 милиона години, а по-вероятно е да са на стотици милиони, дори на милиарди години. Руини от Расата на Древните Строители са открити на всички планети от нашия локален куп. Според Кори Гуд около нашия локален куп е била изградена защитна решетка, която да го предпазва от нападатели.

Откъси от най-новата книга на Дейвид Уилкок “Тайните на Възнесението”, свободен превод от руски език на сайта www.multivselena.com.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви