Невъзстановените суми от продажба на билети на отменения концерт на група „Smokie“ стана повод за спорове между организатори и домакини. Чрез съобщение, поставено в сградата на Държавна Опера Бургас, са информирани гражданите, че в периода от 01.03.2018 г. до 30.03.2018 г., ще могат да получат възстановяване на сумата, заплатена за билет. След неуспешни опити да получат парите си обратно, гражданите предприеха действия и сигнализираха различни институции, в това число и Комисията за защита на потребителите.

Жалба е стигнала и до местния омбудсман, стана ясно днес. Тя е постъпила още на 7. март. В нея жалбоподателят моли за съдействие за възстановяване на средствата, заплатени за концерта.

Тодор Стамболиев е писал организаторите на концерта „ЛИВЛОВ“ ООД, като в писмото си до тях, поискал разясняване на ситуацията, както и отговор на въпросите как и от кого потърпевшите да си получат парите.

Едва днес тай получил по имейла уверение от дружеството, че в момента то е в процес на финализиране и уточняване на финансовите отношения с „ТИКЕТ ПРО БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, по подписания между тях договор. „Ангажират се, в разумен срок, след уреждане на отношенията си с „ТИКЕТ ПРО БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, да бъдат възстановени всички суми по закупени билети за отменения концерт на „Smokie“ за 09.02.2018 год.“, съобщи до медиите Тодор Стамболиев.

От дружеството, организатор молят всеки заинтересован гражданин да изпрати данните си на имейл jebelezlozanova@gmail.com.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви