Актрисата, станала известна с ролята си на Микаела Куин от сериала „Д-р Куин Лечителката“, позира за сп. „Плейбой“. 67-годишната Джейн Сиймур сама съобщи новината в Инстаграм, като призна, че е отворила вратите на дома си за изданието, за което е дала и интервю.

Това е третият път, в който Сиймур присъства на страниците на списанието след 1973-а и 1987 г. Актрисата споделя, че сега се смята за по-секси, отколкото когато била млада и се чувства комфортно в кожата си.

Сиймур използва момента да заяви, че подкрепя движението #MeToo, разкривайки за посегателство над нея от продуцент през далечната 1972 г.

„Отидох в къщата му, очаквайки да видя и други хора там, но нямаше никой. Той ми пусна пробен запис – видео, което бях направила, седна до мен и ми каза, че съм перфектна за филма му и че не може да чака повече. След това сложи ръка на бедрото ми и ми каза „Знаеш какво трябва да направиш“, аз отговорих – „не, не знам“, споделя за станалото актрисата.

След това Сиймур го помолила да я откара вкъщи. Той я качил в колата си и я заплашил, че ако каже на някого за случилото се, никога повече няма да се снима във филм.

Звездата от „Д-р Куин Лечителката“ разкрива, че след инцидента спряла да работи за известно време, но след това решила, че не трябва да се оставя на страха.

Досега Джейн Сиймур е участвала в над 130 филма и сериала. Два пъти е печелила „Златен глобус“ за ролите си в „Д-р Куин Лечителката“ и в „На изток от рая“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

nineteen + one =