Задържаният е осъждан
Задържаният е осъждан

Целогодишна оранжерия, специално оборудвана за отглеждане и обработка на канабис в домашни условия е неутрализирана от служители от ОДМВР – Бургас.

При извършеното претърсване на частен имот на ул. „Димо Николов” в Черноморец, обитаван от 39-годишния М.З. от Черноморец, е намерено помещение, пригодено за отглеждане на конопени растения и последващата им обработка.

Открити и иззети са девет кошчета със засадени в тях растения в начален стадий на развитие, найлонови пликове със суха зелена тревна маса /канабис/ с приблизително тегло около 100 грама и модерно оборудване /климатични, вентилационни и напоителни системи, както и специални осветителни и отоплителни тела/. Намерени са и специализирани торове за обогатяване на почвените смески.

М.З. е задържан за срок от 24 часа. Назначени са множество експертизи на иззетите вещи. Цялостната дейност по документиране на престъпленията продължава, съобщиха от пресцентъра на бургаската полиция.

1 КОМЕНТАР

  1. Няма такава излагация, не знам тези от ръководството на полицията как не ги е срам да обявяват такива глупости, до кога ще си пълнят статистиката с трева и пияни тиинейджъри не разбирам…. не се ли усещат, че хората вече не разчитат и не ги приемат на сериозно с такива неадекватни популистки действия, как може да се подиграват и да подриват и без това брутално ниското реноме на полицията…. време е редовите служители на полицейските служби да се изсмеят на неадекватното ръководство което ги праща по адреси от които мирише на трева… кой век и коя година сме по дяволите ? сводките от цяла България са пълни основно с такива донесения, докато се гаврят с възрастни хора по селата и не само, убиват ги а ало измамниците им вземат малкото останали пари… Събудете се ! ще върнете охранителните фирми и групи, полицията не трябва да се гаври а да помага на хората!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

17 + 20 =