В деня на влюбените четири двойки в Бургас сключват граждански брак. Ритуалите  започнаха от обяд. Една от двойките ще сключи брак в ритуалната зала на ул. „Вардар“ в следобедните часове. Три от двойките обаче избраха нетрадиционно място за ритуала си – пред общината.

Кметът на Бургас Димитър Николов посрещна и бракосъчета влюбените двойки в пергола, монтирана пред общината.

Първото ново семейство е това на Димитър и Нафизе Начкови. Двамата са заедно от 9 години, но чак сега се осмелиха да си кажат заветното: „ДА“. Любопитна е историята на запознанството им. Двамата били на бригада в Англия, където се видели за пръв път и така пламнала любовта. „Запознахме се на полето“, отговаря Димитър на въпроса къде са се открили.

Втората двойка Мариана и Георги Стратиеви също е отдавна заедно – от осем години. Георги е моряк, но така и не стана ясно дали това е причината да отлагат толкова дълго сватбата. Те не случайно са избрали датата. На 14 февруари са разбрали пола на своята дъщеричка, която също присъства на ритуала. Мариана беше облечена в рокля в червено – цветът на любовта. Момиченцето одобри брака и разказа, че си представя сватбата като бал с маски, на който принцът е баща й, а принцесата – майка й.

Двойките дойдоха поотделно с бяла и черна лимузини, бурно аплодирани от близки и хора, дошли специално да станат свидетели на милите тържества.

Третата двойка – Анелия и Асен, не пожела да бъде снимана.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви