Дългоочакваното продължение на един от най-успешните късометражни филми за последните години се сдоби със своята истинска звезда.

Майкъл Фасбендер ще участва в екшън комедията „Kung Fury“ на Дейвид Сандбърг. Девид Хаселхоф, който играе и в оригиналния „Kung Fury“ и изпълнява хита „True Survivor“, също ще се присъедини към купона.

През 2015 г. „Kung Fury“ на дебютанта Сандбърг предизвиква истинска сензация. Късометражният филм е показан с огромен успех на фестивала в Кан и регистрира над 40 милиона зрители по целия свят. Новият филм ще бъде продължение на оригинала, а снимките ще стартират през лятото в Европа и Америка.

С действие, развиващо се в Маями през 1985 г., филмът представя най-великото проклето ченге на всички времена – Кунг Фюри. Ченгетата от екипа на Фюри са абсолютната полицейска сила, чиято цел е да се пребори със злокобния Кунг фюрер – самия Адолф Хитлер.

След трагичната гибел на едно от ченгетата, последвана от разпада на групата, от мрака изплува един загадъчен злодей, който ще съдейства на фюрера в създаването на най-могъщото оръжие. Но той ще се сблъска с Кунг Фюри, който ще направи всичко възможно да помогне на приятелите си, да защити пристижната кунг фу академия на Маями и да разгроми злодеите.

Продуцент на бъдещия хит е екипът, стоящ зад успешната екранизация на „То“, която се превърна в най-касовия филм на ужасите на всички времена. Надяваме се сега ще ни предложат нещо също толкова добро, но в малко по-различен жанр.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви