След неугасващите слухове и колебливи позиции по въпроса, това, което изглеждаше невъзможно, се случи – според официално съобщение на иконичната дамска група, „усещаме, че е дошъл правилният момент да осъществим някои невероятни възможности заедно. Всички се съгласихме, че има много вълнуващи възможности отново да прегърнем оригиналния дух на Spice Girls, като едновременно с това подсилим посланието си за овластяване на жените и от бъдещите поколения.“

Посланието е подписано и от петте момчета от бандата – Victoria Beckham, Emma Bunton, Geri Halliwell, Mel Chisholm и Mel Brown.

Преди да оповестят съобщението си, Spice Girls публикуваха своя обща снимка в Лондон, където се срещнаха с бившия си мениджър Simon Fuller. Според различните информации, които циркулират, момичетата обмислят няколко много изкусителни предложения, включително свое TV шоу за таланти, както и нов албум-компилация. Засега не е ясно дали има планове за концерти на живо или нова музика. Според някои източници, Victoria Beckham, която беше единствената, която се противеше на събирането от години, накрая се е предала пред офертата за 10 милиона паунда – и обещанието, че няма да й се налага да пее.

Преди това Spice Girls се събраха през 2012, за да пеят на церемонията по закриването на лятната Олимпиада в Лондон. През 2016, Bunton, Brown и Halliwell обявиха съвместния си проект GEM, но изоставиха идеята, когато Halliwell забременя.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

nineteen − twelve =