Поради неочаквани технически причини се налага концертът на рок легендата SMOKIE в Бургас на 9.02 да се премести в Двореца на Културата и Спорта във Варна на 8.02 от 20ч. За улеснение от волейболния клуб на „Лукойл Нефтохимик“ предоставят безплатни автобуси, които ще превозят всички фенове на SMOKIE от Бургас до Варна на 8.02 и след концерта ще ги върнат обратно. Вече са организирани 10 автобуса.

Всеки, закупил билет, както и тези, които нямат билети все още, могат да се запишат с две имена и телефон на списък на касата на Държавна Опера Бургас, като се обадят или отидат на място, до края на деня на 7.02. В 16:30ч на 8.02 ще бъдат взети с автобус от Държавна Опера Бургас.

Закупените билети важат с презаверка на касата на Двореца на Културата и Спорта Варна, а за тези, които все още нямат места, могат да си закупят на касите на ДКС, OMV, Office 1 и онлайн на Ticketpro.bg. Тези, които нямат възможност да присъстват, могат да върнат билета си на касата, откъдето е закупен от 1 до 30 март 2018г.

От днес можете да се запишете за безплатния превоз за концерта на SMOKIE във Варна на 8.02.

Билети по 30лв. и ВИП 40лв. можете да намерите на касите на ДКС Варна, Фестивален и Конгресен Център, OMV, Office 1, Orange, На Тъмно, Usit Colours и онлайн на Ticketpro.bg.

1 КОМЕНТАР

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви