Кралското семейство на Норвегия даде официална вечеря в чест на британския принц Уилям и съпругата му Кейт. Херцогинята на Кембридж се появи под ръка с норвежкия крал Харалд V.

Бременната Кейт бе избрала за повода невероятна бледорозова дълга рокля на Александър Маккуин, украсена с камъни в горната част.

Облеклото за мъжете бе смокинг.

Скандинавската кралска визита на Кейт Мидълтън и принц Уилям приключи, което е повод за бърза ревизия на гардероба на бременната Херцогиня на Кеймбридж. За четирите дни, в рамките на които Кейт и Уилям имаха срещи и официални приеми в Швеция и Норвегия, тя смени близо дузина аутфита, но за разлика от предишни кралски посещения, този път пожъна доста негативни критики от страна на почитатели и модни специалисти. Главните упреци бяха, че стайлингите са леко старомодни. Със сигурност обаче една от причините този път гардеробът на Кейт да не събере дежурните овации е, че вече всички я сравняват с другата снаха в кралската фамилия – Меган Маркъл, годеницата на Хари. От Erdem през Alexander McQueen, Catherine Walker, Séraphine, Dolce & Gabbana, Burberry.

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

18 − 3 =