Кали Миног се завърна с нова песен – „Dancing“. Това е първата песен от дългоочаквания й 14-ти студиен албум, Golden, който ще излезе през пролетта.

49-годишната звезда тотално промени начина си на звучене в новата песен, която сама определя като „предизвикателство“, но се надява, че феновете й ще се радват да видят, че все още е вярна на собствения си стил. „Беше предизвикателство, забавление и удовлетворение за мен, и определено се получи нещо различно, но все пак това е запис на истинската Kylie“, коментира изпълнителката.

Kylie се раздели с годеника си Joshua Sasse през февруари миналата година и каза още тогава, че работата върху новия й албум ще е перфектният начин да се справи с болката от разбитото сърце. Тя казва: „Беше катарзис. Беше добро. В студиото прекарвах седем, осем, девет часа в стая с хора, които понякога дори не познавах. Но ако работиш с добри хора, студиото определено е място, където можеш да се справиш с проблемите си.“ Изпълнителката разкри, че в албума го има мотива за „разбитото сърце“, но по-голямата част от него е позитивна и вдъхновяваща, и отразява това колко добре се чувства тя в момента.

Тя добавя: „Има малко разбито сърце, така е. Опитвах се да пресъздам мястото на което съм самата аз в момента. Определено последната година имаше такива емоции, но въпреки това по-голямата част от албума е позитивна и вдъхновяваща, като бележка към мен самата – в момента се чувствам страхотно.“

ФМ+

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

5 × two =