аdidas обяви официалното пускане в продажба на FUTURECRAFT 4D, първата в света спортна обувка с подметка, изработена с помощта на светлина и кислород, използвайки технологията Digital Light Synthesis.

FUTURECRAFT 4D е плод на adidas FUTURECRAFT – пътешествието на марката към бъдещето чрез изследване на нови технологии, дизайн и колаборации, за да осигури най-доброто за всеки атлет.

Показана за първи път през април 2017 г. като концептуален модел в ограничени бройки, FUTURECRAFT 4D ще бъде в продажба от 18-ти януари 2018 г.

Проектирана, използвайки резултати от събирани данни за бягането, и създадена с технологията на CARBON Digital Light Synthesis, подметката на FUTURECRAFT 4D е от един компонент, предлагащ прецизно проектирани зони, които отговарят на различните нужди на бягането, като движение, омекотяване, стабилност и комфорт. Подметката се състои от над 20 000 подпори, които могат да бъдат индивидуално настроени, за да осигурят повече контрол на възвръщането на енергията, необходим за конкретна функция.

elle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

nineteen − 5 =