Болница си направи първоаприлска шега с медиите по никое време. В прессъобщение  от ПР Мениджър на УМБАЛ „Софиямед“, към която е бургаската „Бургасмед“ изпратиха информация, че от понеделник се въвежда нова система за паркиране в болницата.

„От понеделник/15 януари/ паркирането в двора на МБАЛ „Бургасмед“ ще се осъществява посредством модерна паркингова система. Целта е да се регулира входно-изходния трафик и да се преустанови спирането на автомобили пред входа на болницата, подстъпа за инвалиди, аварийните изходи и пред Спешното приемно отделение.
Подробностите ще откриете в прикачения файл“, пише в него.
Изненадата обаче настъпва преди да се отвори самия файл, който е озаглавен „Рожденици-февруари“. Отваряйки го, нищо неподозиращите редактори в медиите виждат списък с имената на лекарите към болницата от цялата страна, които ще празнуват рождени дни през февруари.
Приемаме това като първоаприлска шега по никое време, а на бъдещите рожденици в аванс честитим празника им.
В същото време научихме, че новата система за паркиране се въвежда заради недоволство на жители от „М.рудник“, които се оплакват, че тези дни паркирането ставало срещу такса. жители от комплекса дори са подали сигнал до сайта Бургас 24. Дали болницата е съгласувала плащането с общината, както и други организационни въпроси – отговорите им ще търсим от общината.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви