Първото занятие на Нефтохимик за новата година ще е на 10 януари /сряда/, от 10:00 ч., в спортен център „Изгрев“. Зимната подготовка на „шейховете“ ще премине на местна почва. С оглед недоброто финансово състояние на клуба няма да се проведе лагер.

За сметка на това са организирани седем контролни срещи, за които все още се уточнява мястото, където ще се проведат. Проверките са: на 20.01 с Несебър, на 24.01 с Поморие, на 27.01 с Карнобат, на 31.01 със Созопол, на 03.02 със Загорец, на 12.02 със Съединение и на 17.02 с юношите старша възраст на клуба.

Припомняме, че след напускането на Благомир Митрев, начело на отбора застана Диян Петков. Към неговия екип ще се присъедини Станимир Димитров. В работата с тима ще помага и директорът на Детско-юношеската школа Николай Кръстев. Той бе първият старши треньор на тима, който работи по първоначалната селекция.

Преди зимната пауза десет футболиста напуснаха отбора. Това са Андрей Казалиев, Георги Бинев, Даниел Стоянов, Дзъмин Лиу, Димитър Вълев, Иван Стоянов, Никола Авджиев, Цветан Филипов, Ясен Тузаков и Мартин Иванов.

Това прави сформирането на новия състав още по-трудно. Треньорският екип вече започна работа по селекцията, като главната цел ще бъде да се създаде отбор със силно ядро, около което през следващите години да се надгражда.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви