Помориецът Иван Хъшев, които миналата седмица щурмува с дървен кол офиса на Социално подпомагане в Поморие, остава за решетките. Това е решил поморийският съд на свое заседание вчера.

Криминалният инцидент, за който единствено BurgasNews съобщи, е станал в последните работни часове на вече миналата 2017 година. Хъшев нападнал служителки на социално подпомагане Поморие. Той е влетял в офиса на работещите с огромен дървен сап.

Крещял и обиждал жените, след което е размахал тоягата си и започнал да троши компютрите, мониторите и останалата техника в офиса. „Ще ви покажа как се работи! Ще ви покажа как се работи с пръчката!“, крещял обезумелият мъж.

Жените успели да се скрият в друга стая, докато злосторникът продължил да троши компютрите, в които е имало и много важна информация за всички хора, които се нуждаят от държавна помощ в Поморийска община. Сега ще са нужни месеци работа, за да успеят държавните служители да възстановят щетите, причинени от безумеца.

След пъкленото си дело, той се оттеглил. 10 минути по-късно на мястото е пристигнала и полицията, а втори екип униформени е успял да арестува мъжа.

По информация на BurgasNews, Хъшев и преди е влизал в разпри със служители на социално подпомагане, както и на други държавни институции в Поморие.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви