Бургазлия е задържан за тормоз над и жена и агресивно поведение срещу служители на реда, съобщиха от полицията. В Четвърто Районно управление – Бургас е получено съобщение от 31-годишна бургазлийка за това, че живеещия на семейни начала с нея в апартамент в бл. 43 в к-с „Меден Рудник“ – Ц.П., 31 годишен от Бургас, редовно я тормозел психически и физически.

Жената търсела съдействие за извеждане от обитавания апартамент на малолетното й момченце / на възраст около 3 години/, тъй като се притеснявала за здравето и живота му.

Отивайки на адреса полицейските служители са посрещнати от видимо пияния Ц.П., който отказал да предаде детето и започнал да сипе заплахи и обиди по служителите на реда. Към агресивното му и противоправно поведение се присъединил и баща му – А.П., 58-годишен, който ритнал в левия крак единия от полицаите, а след това затръшнал входната врата, удряйки в областта на дясната предмишница втория полицай.

Предприети са действия по неутрализиране на Ц.П. и А.П., които са отведени в Четвърто Районно управление – Бургас и задържани за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви