Пиърс Бросан без съмнение е едно от най-запомнящите се имена, въплъщавали се в легендарния Агент 007, Джеймс Бонд. До сряда обаче, много хора не знаеха, че определен австралийски актьор е получил покана да замести ирландския красавец след оттеглянето му от франчайза и е бил на път да засенчи Броснан.

Оказа се, че става дума за Хю Джакман, който е получил предложение да поеме ролята и да завиши още повече популярността на продукцията, внасяйки свежест и новаторство.

За добро или лошо обаче, Джакман е отказал честта, защото е предпочел да се концентрира върху издигането си в кариерата и ролята си на марвелския герой „Върколака“ от поредицата „Х-Мен“. „Х-Мен 2“ беше на път за започне, когато агентът ми се обади да ме попита дали съм заинтригуван от ролята на Бонд.

По онова време сценарият беше твърде откачен и нереален, а аз смятах, че той трябва да е далеч по-реален и изпълнен със смелост. Освен това се притеснявах, че ако работя и по „Х-Мен“, и по „Бонд“, никога няма да ми остане време за по-различни проекти“, разказа актьорът в интервю за „Варайъти“.

БГНЕС

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви