Семейният филм „Коко“ оглави северноамериканския боксофис по време на дългия уикенд за Деня на благодарността в САЩ с приходи от 71,2 млн. долара за периода от сряда до неделя и 49 млн. долара за тридневен уикенд.

Анимацията, която разказва за живота на 12-годишното мексиканско момче Мигел, което иска да стане музикант, но трябва да се противопостави на продължаваща с поколения забрана за свирене на музика в семейството му.

Филмът на „Дисни“ и „Пиксар“ е поредната успешна анимация, идваща в навечерието на Деня на благодарността и Коледа. Двете компании държат първите шест места за най-печеливши дебютни уикенда за Деня на благодарността, като на първо място е „Замръзналото кралство“ с 93,6 млн. долара.

Втори за миналата седмица се нарежда „Лигата на справедливостта“, която за три успя да спечели 40,7 млн. долара. В лентата участие взимат Гал Гадот, Бен Афрук, Хенри Кавил и други. На трето място застава драмата „Wonder“ с приходи от 22,3 млн. долара.

Филмът, в който участие взимат Джулия Робъртс, Оуен Уилсън и Джейкъб Трембли, разказва историята на малко момче с лицева деформация и неговата борба с реакциите на неговите съученици, след като за първи път тръгва на училище. На четвърто и пето място са съответно фантастиката „Тор: Рагнарок“ с 16,8 млн. долара и коледната комедия „Daddy’s Home 2“ с 13,3 млн. долара.

БГНЕС

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

17 + nine =