Тайните на Вашето позсъзнание

Понякога е полезно да надникнем в дебрите на нашето подсъзнание. Да узнаем какво се крие в нас, да го изтълкуваме правилно и да следваме вътрешните си нагласи.
Ето защо решихме да ви представим този лесен и бърз тест, който ще отвори вратата към вашето подсъзнание.

Вземете лист и химикалка и да започваме

Важно!

Не обмисляйте отговорите твърде дълго. Напишете първото нещо, което ви идва наум.

И още по-важно!

Не поглеждайте към анализа надолу в страницата, защото целият тест губи смисъла си. Играйте честно! Пък и това е единственият начин да узнаете истината.

1. Представете си, че се разхождате из гората с някой. Кого виждате до себе си?

2. Разхождате се из гората и виждате животно не много далеч от вас. Какво е то?

3. Какво се случва, когато вашите очи се срещнат с тези на животното?

4. Продължавате да се разхождате в гората и излизате на поляна, на която се намира къщата на вашите мечти. Опишете големината й.

5. Има ли ограда около вашата къща?

6. Влизате в къщата и отивате в трапезарията, където стои масата за хранене. Опишете какво виждате върху масата и в стаята наоколо.

7. Напускате къщата през задната врата и на тревата виждате чаша. От какъв материал е тя?

8. Какво правите с чашата?

9. Отивате в края на градината и виждате съд за вода. Какъв е този съд?

Отговорите на тези въпроси ще разкрият вашите ценности и идеали. Анализът на отговорите ви можете да видите надолу в текста.

1. Човекът, с когото вървите, е най-важният във вашия живот.

2. Размерът на животното, който сте си представили, е размерът на проблемите ви.

Колкото по-голямо е то, толкова по-сериозни са те.

3. Начинът, по който реагирате при срещата с животното, показва какви са най-обичайните ви методи за разрешаване на проблемите (агресивни, пасивни или ги избягвате).

4. Размерът на къщата, който виждате, разкрива големината на вашите амбиции. Ако къщата е много голяма, може би вашите очаквания за живота са твърде големи.

5. Ако къщата няма ограда, то вие сте отворена личност, която се чувства свободна отвътре. Ако има поне една, то означава, че цените личното си пространство и очаквате и другите също да го правят. Никога не навлизате в личното пространства на другия без позволение.

6. Ако не виждате никаква храна, цветя или хора в трапезарията, има вероятност вътрешно да изпитвате силно чувство на самота.

7. Силата и издръжливостта на материала, от който е направена чашата, показва колко сте силни и издръжливи, а също какви са връзките в семейството ви. Пластмасова или стъклена е чашата? Ако е така, това предполага, че се страхувате за бъдещето на своето семейство. Ако е направена от метал или порцелан, това подсказва, че няма за какво да се тревожите в това отношение.

8. Вашите действия тук определят връзката ви с човека от въпрос номер едно.

9. Размерът на съда за вода показва размера на вашия сексуален апетит.

Основната идея тук е, че отговорите отразяват вашето психическо и емоционално състояние в дадения момент и до известна степен разкриват психологическата основа, на която се базира вашата личност.

Защото е добре известно: съзнателните ни действия могат да бъдат насочвани волево и не винаги очертават точно контурите на нашата личност. Обяснението е просто – ние често се преструваме! Но с нашето подсъзнание нещата далеч не са така прости…

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

five × 1 =