Секта стои зад агресивното поведение на 18-годишния Калоян, който първо преби медицинска сестра в „Пирогов“, а часове след това се самоуби във вътрешен двор на бул. „Васил Левски“ в София. Това е мнението на неговите близки, съобщава телевизия Bulgaria On Air.

Родителите са категорични, че за пръв път хващат сина си да употребява наркотици, а в последно време във профила си във Facebook е почнал да качва множество религиозни и библейски цитати.

Чичото на Калоян – Атанас Милев, разказа пред Bulgaria On Air, че брат му е открил сина си върху ориз и с Библия. Апартаментът е бил изпочупен, а родителят веднага се е обадил на телефон 112, откъдето са пратили линейка и полиция.

Бащата на Калоян лично е вързал буйстващия си син за леглото в болницата и дори е записал клип, за да му покаже като се възстанови как е изглеждал след употребата на опияти. Близките на Калоян не разбират как може младият мъж първо да се отвърже, да нападне сестрата, а след това необезпокоявано да се добере до центъра на София облечен само с боксерки и тениска.

Освен това те са категорични, че Калоян не е имал никакви познати във входа, откъдето се е самоубил, а блокът се заключвал и е трудно на външен човек да проникне в него.

Същевременно нападнатата медицинска сестра Стефанова продължава своето възстановяване в „Пирогов“. Колегите й са категорични, че ще й трябват повече от месец за пълно възстановяване. Бащата на младежа ще даде подробности за всичко, което знае, в сутрешния блок на телевизия Bulgaria On Air в понеделник.

dnes.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви