Kelly Clarkson пусна заглавното парче от дългоочаквания си осми студиен албум Meaning Of Life, който излиза на 27-ми октомври.

„“Meaning Of Life“ е песента, която започна целия проект“, споделя певицата. „Настроението, вибрациите и посланието на парчето бяха много важни, за да успеем да покажем на останалите артисти и продуценти посоката, по която сме тръгнали.“ Сингълът идва заедно с видео, заснето по време на записите на Kelly Clarkson в Нашвил, докато тя изпълнява песента в War Memorial Auditorium, Нашвил. Meaning Of Life е колекция от изпълнени с чувства, вдъхновени от соул музиката поп парчета.


За осмия ѝ студиен албум, който идва след Piece by Piece (2015), който оглавява класациите, певицата обединява звезден екип от най-добрите текстописци и продуценти, които да си сътрудничат с нея за създаването му, сред които Jason Halbert, Jesse Shatkin и носителят на Grammy за продуцент на годината Greg Kurstin, както и Mick Schultz, The Monarch, Nick Ruth и други. Освен всичко това, към певицата се присъединиха и членовете на легендарната група Earth Wind & Fire, за една от любимите ѝ песни от албума – „Whole Lotta Woman“.

Албумът Meaning Of Life ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

4 × 1 =