BEVERLY HILLS - FEBRUARY 11: Nicole Scherzinger at the 2017 Clive Davis Pre-Grammy Gala at the Beverly Hilton Hotel on February 11, 2017 in Beverly Hills, California., Image: 320663142, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA

Гаджето на Григор Димитров – Никол Шерцингер, категорично отрече, че с останалите момичета от „Пусикет Долс“ са скъпоплатени простит*тки. Както е известно, подобно нещо твърди бившата им колежка Кайа Джоунс. Тя заяви, че е била в „кръг от простит*тки” вместо в музикална група. Джоунс разкри още, че висшестоящи в индустрията казвали на момичетата с кого трябва да преспят.

“Ние сме солидарни с всички жени, които смело говорят публично за ужасните опити за злоупотреба с тях, тормоз и експлоатация. Но ние не можем да застанем зад лъжливите твърдения на други членове на групата, споделили, че са участвали в дейности, които просто не са се случили“, се казва в общо изявление на момичетата от “Пусикет Долс” – Никол, Кимбърли, Ашли, Мелъди и Джесика.

Основателката на групата Робин Антин също отвърна на обвиненията, наричайки ги „отвратителни, абсурдни лъжи“. Тя допълва, че Кайа никога дори не е била част от бандата, а временно попълнение, което така и не успяло да навлезе в бранша.

Кайа попада в “Пусикет Долс” през 2003 г., когато е едва тийнейджърка, а официално се разделя с групата две години по-късно преди формацията да запише някои от най-големите си хитове, акцентира „Гол“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

fourteen + twenty =