На 15 октомври бургазлии и гостите на града, имат възможност да се възползват от консулта на един от най-добрите дерматолози у нас – д-р Катя Паскова. Прегледите ще се осъществяват в Гранд хотел и СПА Приморец. Задължително е предварително записване на час на телефони: 056/910913, 02/9622533 (44), 0884/949581.

Доктор Паскова е основател и ръководител на собствена клиника за естетична и здравна дерматология – „Дерма вита“, която работи успешно над 15 г. Тя е сред първите специалисти в тази област в България. Клиниката работи изключително с техника последно поколение. Д-р Паскова непрекъснато допълва познанията си на професионални специализации по цял свят. Член е на Българското дерматологично дружество, Дружеството на частнопрактикуващите дерматолози в България, Академията по практична дерматология и естетична медицина, Европейската академия по дерматология и венерология (EADV), Европейската общност по лазерна дерматология (ESLD). Философията й на специалист дерматолог включва убеждението, че красотата преди всичко е хармония в пропорциите и е допустима всяка корекция, но с мярка.

Регулярните ѝ консулт гостувания в Гранд хотел и СПА Приморец, дават възможност на жителите и гостите на Бургас, да се възползват от професионалния ѝ опит, без да пътуват до столицата. Прегледите при доктор Паскова дават яснота и методология на лечение на различни естетични и здравни проблеми.

Направете крачка към своето по-добро „аз“ днес: с дерматологична консултация при д-р Паскова. Всеки проблем е преодолим – с подходящите специалист, процедури, терапии. Високият професионализъм, постоянният стремеж да предлагаш най-доброто на пациентите си, обученията, иновациите в техниката и качествените продукти, са гаранция за успех!

Запази своят час за по-добро самочувствие и здраве, на 056/910913,
02/9622533 (44), 0884/949581.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви