Мъж от Сарафово влязъл да поиграе в местна зала за хазартни игри. Там 37-годишният М.В.М., който работи като шофьор в Австрия, изпил 3-4 бири. Заради видимо нетрезвото му състояние персоналът отказал да го обслужва. Това не го притеснило и той минал на самообслужване – отварял хладилника и сам си вземал бири. Крупието не се стърпяло и му направило забележка.

„Героят“ обаче избухнал, извадил 10 сантиметров сгъваем нож, започнал да го размахва, да се заканва и заплашва служителя. Успял дори да му нанесе няколко удара зад врата. Свидетели на случилото се станали двама клиенти. Тъй като конфликтът ескалирал, единият се обадил на тел. 112. На място пристигнали полицаи от пето РУП и задържали пияния мъж.

Мъжът е съден за дребно хулиганство. Пред съда той не отрекъл, че е бил пиян. На трезва глава вече имал друга теза за инцидента – ножът извадил не за да заплашва крупието, а за да му го покаже. Ударите зад врата пък били на шега. Тази пиянска шега, разиграла се през нощта на 4-ти срещу пети октомври, му коства глоба от 250 лв.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви