Украински депутати се сбиха по време на заседание, на което се обсъждало разпределението на бюджета, пишат украинските издания, цитирани от БНТ. В хода на обсъждането представител на президентската фракция на Блока на Петро Порошенко „Солидарност“ нападнал говорителя на областния съвет и повредил високоговорителя, което направило невъзможно продължаването на сесията.

Вследствие на нокаутиращия удар нападнатият изпаднал в безпомощно състояние и дори се наложило да легне на земята, за да се възстанови с помощта на присъстващите. След това той бил дори откаран в болница, а в залата влязла полиция. Според местните издания депутатът-побойник е заплашен от наказателна отговорност.

Вследствие на нокаутиращия удар нападнатият изпаднал в безпомощно състояние и дори се наложило да легне на земята, за да се възстанови с помощта на присъстващите. След това той бил дори откаран в болница, а в залата влязла полиция. Според местните издания депутатът-побойник е заплашен от наказателна отговорност, добавя Националната телевизия.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви