Камериерката, която беше изритана в главата от шведа Ралф Сундберг в хотел в Слънчев бряг, е изключително възмутена от решението на съда туристът да се отърве само с парична санкция от 4500 лева.

„Физическата болка беше много силна, даже още ме боли. Бях на косъм от смъртта! Възмущението е огромно. Нашата държава отново показа лош имидж пред ЕС и съда. Всичко е свързано с ужасна корупция в съдебната система в България“, настоя Диана Петкова пред Bulgaria ON AIR.

Пострадалата жена сподели, че в началото на делото е очаквала по-сериозна присъда, но след това по думите ѝ всичко ѝ е станало ясно.

„Все едно пак ме е ритнал, но не физически, а душевно този път“, така Диана Петкова формулира чувствата си след произнасянето на присъдата.

„Българският съд е много зле. Знам и за по-драстични случаи, които завършват несправедливо за потърпевшите“, посочи тя и обяви, че ще търси възмездието по друг начин и на други места.

Диана Петкова е категорична, че сумата от 4500 лева няма как да изтрие обидата и срама от случилото се. Не се е виждала повече с шведа и не желае да разговаря с него.

„Няма място за илюзии! В момента се възстановявам, но стресът остава за цял живот“, каза още тя и отсече, че не вярва нападателят ѝ да се разкайва за случилото се.

„Това е театър, който е предварително подготвен“, убедена е Диана. Жената харесва професията си и ще се върне отново на работа като камериерка, но подчерта, че този път ще внимава много с избора на хотела.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

3 − two =