Районен съд-Бургас остави в ареста Георги Воденичаров – Гаргата.

По време на заседанието Георги опита да се изкара жертва, заявявайки, че срещу него има полицейски натиск и така вместо да го обявят за жертва, го изкарали виновен. Той лансира тезата, че преследвал терорист, който носел бомба и някой искал да влезе в апартамента му. Според защитата, Георги се скарал с Иван, защото искал да направи нещо на ключалката на апартамента му. Затова го и ударил, за да се защити. От Ива пък искал да провери какво носи в куфара. Защитата му поиска да бъде извършена съдебно-медицинска експертиза, тъй като Георги имал болки в кръста и оток на бузата, който се появил ден след задържането му.

Припомняме, че на 16.09. Районна прокуратура – Бургас задържа за 48 часа Георги Воденичаров, 33-годишен от Бургас. Той е обвинен за това, че в ж.к. „Славейков“, до бл. 20, причинил по хулигански подбуди лека телесна повреда, чрез нанасяне на удари с ръце по лицето и ритници с крака по тялото на Ива Р. Жената е с повърхностно охлузване на дясно коляно.

Гаргата нанесъл два удара с юмрук по лицето на Иван Н., като му причинил кръвонасядане на горен ляв клепач с изразен травматичен оток и драскотина на клепача и кръвонасядане на дясна скула.

Бесният бургазлия не се спрял дори и след пристигането на полицейския служител Костадин Я, като го ритнил в дясната ръка и му причинил не само травматичен оток на дясна длан. Полицаят е с фрактура на главичката на пета дланна кост. Екшънът приключил в полицията, където Георги нанесър последен удар с глава в лицето на същия полицай. Така той получил оток на лявата страна.

Досега Георги бил осъждан 13 пъти, имал 38 криминални регистрации, а в момента има 3 висящи дела срещу него.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

10 + 7 =