Всички желаещи да кандидатстват за пълната стипендия за обучение в САЩ, която осигурява Фондация „Кроношпан“, имат възможност да подадат своите документи до 8 октомври.

Претенденти за стипендията могат да бъдат ученици, които завършват средното си образование през 2018 год.

Бъдещият избраник или избраница ще получи възможност да завърши бакалавърска степен в Babson College, САЩ.

На 26 септември, вторник от 14,00 часа в актовата зала на гимназията с преподаване на английски език в Бургас представител на ръководството на Фондация Кроношпан ще се срещне с проявяващите интерес към стипендията, за да ги запознае с детайли от учебния процес, живота в учебното заведение.

На срещата са поканени ученици от всички учебни заведения в региона.

От Фондацията са готови да отговарят на всички въпроси на бъдещите зрелостници, родителите и преподавателите им , свързани със стипендията, съревнованието за която ще се проведе за шеста поредна година в България.

Шанс имат кандидатите, които не само са мотивирани и амбициозни, но се отличават със своите академични постижения и са сред първенците на своя клас. Предимство носи личната ангажираност на учениците в различни каузи, свързани с развитието на училищната общност и заемането на лидерски позиции в различни проекти.
Крайният победител в своеобразната надпревара ще се обучава четири години в престижния университет, който е извоювал реноме на учебно заведение № 1 при подготовката на предприемачи в Америка.

Осигурените средства обезпечават разходите през целия четиригодишен срок на обучение. В общата сума влизат таксата за обучение, разходите по настаняването, учебниците, здравната застраховка и транспортните разходи до САЩ и обратно.
Учениците, които желаят да кандидатстват за стипендията и завършват през 2018 год, могат да се регистрират на: scholarship.kronospanfoundation.org и да подадат онлайн своите заявления преди крайния срок за приемане на документи.

За по-подробна информация относно програмата можете да посетите уеб сайта: www.kronospanfoundation.org или се свържете с представител на Кроношпан по всяко време на имейл: scholarship@kronospanfoundation.org .

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви