Представителният отбор на „Черноморец 1919”, воден от Слави Костенски, е домакин на ПСФК „Черноморец”. Срещата от третия кръг на Областната „А” група е с променен час. Промяната е заради мач от първенството на Елитната група U19. ФК „Черноморец 1919” приема столичния „Левски” в неделя, 17-и септември, от 16.00 часа. Така срещата на мъжете остава в неделя, но се изтегля за 11.00 часа.

Отборът на ПСФК „Черноморец Бургас” е воден от бившия наставник на Елитната група U15 на „акулите” от миналата година Борис Борисов.

От автентичния „Черноморец” подчертават, че „недоразумението ПСФК „Черноморец Бургас” съществува заради базата на стадиона в квартал „Акациите”. В последната среща от „А” Областна група, тимът от „Лазур” победи служебно ФК „Балкан 1980” Планиница, които не се явиха за срещата, а в първия кръг допусна разгромна загуба с 6:1 от „Русокастро”.

В същото време ФК „Черноморец 1919” продължава със страхотното си представяне през новата кампания. „Акулите” стартираха с разгромна победа над „Равда” със 7:1, а след това надвиха с 4:0 новака в групата „Черноморски спортист” в Обзор.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

nine − six =