От медиен сайт научихме, че има вероятност още днес четиримата цигани, които зверски пребиха българина Илиян Мавров, да бъдат освободени. Това пишат в позиция до медиите от ОЗБГ по повод побоя в Мъглен.

Позицията на ОЗБГ, без редакторска намеса:

Илиян има рани на главата си от брадва, но въпреки това тези рани са квалифицирани като лека телесна повреда. До фатален край не се е стигнало единствено благодарение на приятелката на Илиян, която с телефона си успява да заснеме опита за убийство на Илиян от страна на подивелите цигани и по този начин тумбата нападатели се стряска, и не довършва започнатото.

Удари с брадва по главата на българин се считат за нещо маловажно и определено като лека телесна повреда. Каква е причината, поради която съответните експерти са стигнали до това заключение? Според нас трябва да се направи проверка на цялата айтоска прокуратура от г-н Сотир Цацаров. На клипа се вижда ясно как циганите удрят с брадва Илиян, след това става ясно, че пострадал е само Илиян. От групата на нападателите няма сериозно ранени, но това явно също не се взима под внимание. Има ли корупция в айтоската прокуратура, има ли връзка между циганите и прокурора по случая, ще им бъде ли поискана постоянно мярка, зао не им е повдигнато обвинение в опит за убийство? проверка трябва, г-н Цацаров, много сериозна проверка!

Докога българите ще сме малцинство в собствената си държава, докога циганите ще ни пребиват, убиват, ограбват и управляващите ни ще стоят безучастни? Докога българската държава ще защитава циганите и ще мачка собствения си български народ? Докога разни антибългарски организации и комитети ще се намесват в политиката и ще упражняват влиянието си срещу българския народ? Докога, ние българите, ще трябва да търпим циганското безобразие, държавната апатия, прикриването на истината за циганския проблем в България? Докога народът ще „спи“ и ще се оставя да бъде мачкан? Не е ли време да се събудим и да изметем болуците?!

ОЗБГ настоява за проверка на прокурора по случая, проверка на айтоската прокуратура и всички, които имат отношение към случая, повдигане на сериозно обвинение на нападателите цигани, както и задържането им под стража за възможно най-дългия срок, предвиден по закон. За хора, които посягат с брадва към главата на друг човек, не трябва да има милост. Днес беше Илиян, утре ще е някое от вашите деца! Такива престъпници не трябва да бъдат оставяни на свобода, защото не се знае следващият път какво ще направят!

Отправяме апел и към медиите, които имат възможността да покажат истинската страна на нещата – как за пореден път се слага чадър над цигани, защото потърпевш е българин. Сигурни сме, че ако беше станало обратно, сега нашите братя щяха да гният в ареста с възможно най-тежкото обвинение, разните антибългарски организации щяха да вият до небето, продажните управляващи щяха да упрекват българите, че са расисти и че трябва да проявяваме толерантност и щяха да се изговорят още куп глупости, които да не показват истинската картина.

Това, че защитаваш своето и си обичаш Родината не те прави расист, но явно политиците ни не мислят по този начин. Напротив, точно ние българите сме подложени на изтребление, расизъм и унижение от страна на същества, които биват спонсорирани от властимащи продажници. Време е това да спре. Време е да се сложи край на циганската тирания, на която е подложен българският народ. Време е да се сложи край и на тези, които закрилят циганските престъпници. Време е!

ОЗБГ няма да остави случая, докато виновниците не си получат заслуженото. Живеем в България, а не в цигания. Тук има български закони, които трябва да се спазват от всички и циганите трябва да знаят, че не са над закона. Те имат не само права, но и задължение. В интерес на айтоската прокуратура е да се поправи и да започне да работи обективно, а не в интерес на няколко цигани, които се опитаха да убият едно момче.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

one × 1 =