Тодор Митрев и Димитрина Буланова

Общинският съветник Димитрина Буланова изпрати за поредна година на училище сина си Тодор Митрев. Той отсега е убеден, че няма да тръгне по пътя на майка си да се захваща с политика, но човек никога не трябва да казва: „Никога“.

Тодор е отличник в ПМГ, където учи математика  исега ще бъде в 10-ти клас. Макар задачите да не му създават проблеми, с едното око Тошо поглежда към медицината, засега си е избрал да става стоматолог, но само засега…

Като всеки тийнейджър Тошо си пада по героите от „Игра на тронове“. Гледа поредицата и знае всичко за героите. Тениски и фен артикули вече са в неговата колекция. Все още не е облякъл любимото куче на семейството Дарк, немска овчарка, с някоя от тях, но и затова има време.

И колкото и странно да звучи, младият мъж вече знае как се садят краставици и домати. Едва ли обаче ще го видим в някое риалити с подобна тема.

„Пожелавам на всички ученици и техните учители да са здрави, упорити и много търпеливи! Успехите на нашето училище са на световно ниво. През тази година, сигурна съм, че ще се множат“, каза Димитрина Буланова, която е и председател на Обществения съвет на ПМГ.

Като общински съветник тя не пропусна да подчертае, че годината в Бургас и подсигурена. „това, което правим за образователната инфраструктура и методическата подготовка на кадрите ще доведе до повече успехи през учебната година. Неслучайно наши училища са водещи в страната, което до доказват успехите от олимпиадите, резултатите от матурите и приемът във висши учебни заведения у нас и в чужбина“, добави Буланова.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

thirteen − two =