Антонио Бандерас ще влезе в ролята на Пабло Пикасо във втората част на поредицата на National Geographic „Геният“. Филмът ще проследи както творчеството, така и личния му живот, който е доста интригуващ. Пикасо е признат за един от най-великите художници на 20 век и създател на кубизма. Той има връзки с доста жени, като всяка една от тях оставя свой отпечатък върху картините му.

„Историята на Пикасо отдавна е завладяла съзнанието ми, изпитвам голямо уважение към този мъж, който също като мен е роден в Малага. Развълнуван съм, че ще работя с екипа на National Geographic и заедно ще имаме възможността да разкажем за живота на един от най-иновативните артисти в света“, споделя Бандерас. Снимките на сериала започват по-късно тази година, а излъчването му е планирано за пролетта.

Първият сезон на „Геният“ беше посветен на живота на Алберт Айнщайн с Джефри Ръш в главната роля. Той имаше много голям успех и ще се бори в десет категории на предстоящите награди „Еми“, включително за най-добър минисериал и за главна мъжка роля.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви