Ким Кардашиян и Кание Уест са в очакване на третата си рожба, благодарение на сурогатна майка. А сега стана ясно и какъв е пола на бебето.

Детето ще бъде момиченце, а близки до двойката разкриват, че те са на седмото небе от щастие. Новото попълнение на фамилията трябва да се появи на бял свят през януари.

Ким отдавна търсела сурогатна майка, но едва напоследък открила идеалната кандидатка. Кардашиян и Уест много държат бебето им да се роди здраво. Затова и двамата имат специални изисквания към майката. Жената е получила 45 хиляди долара, а в замяна не трябва да си боядисва косата, да влиза в джакузи, сауни и горещи вани, никаква употреба на алкохол, наркотици и цигари и не може да яде сурова риба. На майката се разрешава само една кофеинова напитка за деня.

Ким Кардашиян няма възможност да роди третото си дете, заради усложнения с втората й бременност. Тя имаше проблем с плацентата, който ще застраши живота й при евентуално трето износване на плода. Поради тази причина семейството решило да заложи на сурогатна майка за третото попълнение.

Джордж и Амал Клуни станаха родители на близнаците Александър и Ела преди няколко месеца и не планират да имат повече деца.

“Аз съм на 39 години. Родих близнаците достатъчно късно”, споделя съпругата на холивудската звезда. Самият Джордж се включва дейно в грижата за децата. Той вече сподели, че е станал изключително добър в сменянето на памперси.
“Първото нещо, за което си мисля, е “Надявам се да не прецакам нещата”. Човек обаче става по-отговорен, когато има две деца. Искам те да бъдат щастливи. Да имат чувство за хумор. Да се интересуват от различни неща. Да бъдат състрадателни към съдбата на другите хора. Защото това е важно, знаете. Човек трябва да проявява състрадателност”, обяснява Клуни пред Hollywood Reporter. “От друга страна не съм и подозирал, че ще бъда толкова добър отговорник по памперси”, споделя още актьорът.

missbloom.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви