Арест
Туристи арестувани за чупене на вещи в хотел

Пиян раздава правосъдие с газов пистолет, за който няма разрешение, пред банка в „М.рудник“. Задържаха го за 10 дни и му наложиха обществено полезен труд. Инцидентът е от 02.09.2017г., когато около 22:00 часа дежурният в Четвърто РУ Бургас получил сигнал за лице в ж.к. „Меден рудник”, зад бл. 185. Мъжът блъскал по паркиралите автомобили. На място бил изпратен автопатрул от Четвърто РУ. При отиване на място служителите установили лице, което държало газов пистолет, което се опитвало да го зареди пред клона на Първа инвестиционна банка, находящ се до бл. 185 в квартала. Била установена самоличността на лицето, а именно нарушителят Ю.Л.. Той бил във видимо нетрезво състояние и говорел несвързано.

Били проведени разговори със свидетели очевидци на случилото се, а именно Х.Г., Й. Г., Д. В. и Б. К., които в своите писмени обяснения заявяват, че са чули и видели Ю.Л. да възпроизвежда изстрел с газовия си пистолет и да удря с него по стъклата на паркираните в близост автомобили. Той заявил на пристигналите на място полицейски служители: „Педали, ще ви взривя поделението! Майка ви ще е..! Педерасти, мишки, запомних ви лицата!”. След като бил задържан и отведен в сградата на Четвърто РУ, Л. продължил да обижда полицейските служители, като заявил: „Боклуци, махнете ми белезниците! Майка ви да е..! Запомних ви лицата!” Присъстващите на място граждани и полицейски служители останали силно възмутени от това негово поведение.

Обясненията на нарушителя пред съда, че действията му са били вследствие на употребата на алкохол не смекчават неговата вина, тъй като същият използва оръжие, за което няма разрешително, на обществено място, буйства и поврежда имущества, отправя обиди.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви