Ако трябва да оцветим тази есен, то тя категорично ще бъде в червено. Неговите нюанси завладяха модния подиум и ще го носим в елегантен total look с цялата страст и огън, които отключва в нас.

Забъркваме рецептата на новия сезон, като взимаме едно червено палто, което би ви било достатъчно, за да се откроите сред сивотата на града, но за да бъдете още по-категорични в специалното си отношение към този ярък цвят смело сложете под него блуза и пола в неговите нюанси. Нека аксесоарите също бъдат в червено. Някои биха казали, че комбинациите от цвят в цвят са скучни или издават липса на въображение, но червеното е всичко друго, но не и скучно. И може би дизайнерите, които през лятото наложиха жълтото и фуксията като повелители на палитрите от ярки тонове, то сега избират цвета на страстта, за да добавят топлота, но и дързост в хладните месеци.

Ако все пак не ви допада идеята за total look, може да комбинирате червеното в класическа комбинация с черно или бяло или да експериментирате с лилаво, оранжево или жълто, особено когато става въпрос за аксесоарите.

elle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви