Най-обичана балерина в Държавна опера – Бургас Марина Змеева претърпя ужасяваща автомобилна катастрофа вчера. Тя претърпя днес операция, която спаси живота й, но е в медикаментозна кома. В момента тя е в болницата в град Русе.

Необходими са й кръводарители от кръвна група А (-). За съжаление няма единна кръвна банка и по тази причина може да се дари кръв само в Русе, Велико Търново и Плевен. От балета на бургаската опера биха могли да откарат всеки, който би могъл да помогне, до някой от кръвните центрове в тези градове.

„Молим само да се свържат с нас на лични съобщения на страницата на операта: https://www.facebook.com/OperaBurgas/
Марина Змеева е едно от най-милите момичета, които познаваме. Всеки един служител на бургаската опера споделя симпатиите си към нея. Тя е човек, на който разчитаме дори в организационни дейности; поела веднъж ангажимент е немислимо да не доведе нещата до край. Марина е преподавател по балет в няколко балетни школи, на представления на бургаската опера нейни ученички и родители винаги я обсипват с цветя в знак на уважение. Много молим за съдействие в набавянето на кръв за нея!„, споделят приятелите й от бургаската опера.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви