Пинк се завърна с изключително силна и въздействаща песен. “What About Us” е написана от Пинк, Джони МакДейд от групата „Snow Patrol“ и Стив Мак, който е и музикален продуцент на проекта.

С клипа звездата отправя силни политически послания в подкрепа на онези, чиито права са в опасност в „Америка на Тръмп“: имигранти, гей двойки, етнически малцинства и др.

Визуалните послания са подсилени с натрапчиви полицейски сирени, преплитащи се с проблясващи прожектори на хеликоптери, а накрая завърша с фонограма, във която мъжки глас казва: „Ние ще отхвърлим омразата! Ние ще отхвърлим расизма!“.

Видеоклипът е режисиран от Джорджия Хъдсън, а изключителната хореография е дело на GoldenBoyz.

Междувременно дойде и новината, че на 27 август в Калифорния (САЩ), по време на видео-музикалните награди на MTV, изпълнителката ще получи приза „Авангард“ на името на Майкъл Джексън.

Певицата е избрана да приеме тазгодишната награда, заради изключителното си влияние върху развитието на музиката, поп културата, модата и филантропията.

“What About Us” е пилотен сингъл от предстоящия седми албум на звездата Beautiful Trauma. Студийният проект ще излезе на 13.10 и у нас ще бъде издаден в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Пинк е съавтор на всички 13 песни, включени в предстоящия й албум. За създаването му тя работи с екип от автори и продуценти като Стив Мак, Джони МакДейд, Макс Мартин, Шелбак, Джак Антонов, Джулиа Майкълс, Грег Кърстин и други.

До края на лятото певицата има ангажименти на някои от най-престижните фестивали в света като Waldbühne (Берлин, Германия), V-Festival (Великобритания), Tinley Park (Чикаго, САЩ), Kaboo Music Festival (Сан Диего, Калифорния) и други.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви