Младежта в акция

С много танци, летни емоции и демонстрации на млади състави и отбори по футбол Бургас отбеляза 12 август – Международния ден на младежта.

Събитието „Let’s dance and Sport Burgas 2017” се проведе за пета поредна година на площад „Атанас Сиреков” пред сградата на общината. Участие взеха млади спортисти и артисти, музикални изпълнители, които демонстрираха уменията си в денс, зумба, етно и др.

В ритъма на танца отлично се включиха бургаските футболистки. Те демонстрираха страхотни умения с топката и заслужено спечелиха аплодисментите на малки и големи от публиката.

„Поставяме младите хора във фокуса на събитията, за да засвидетелстваме Вашата важна роля за обществото. Срещите ми с Вас ме вдъхновяват и ме убеждават, че Вие, младите хора, носите по-доброто бъдеще. Имате потенциала да учите и да се забавлявате, да спортувате и да творите, да се развивате и да реализирате мечтите си!

Щастлив съм, че заедно градим настоящето и бъдещето, защото България има нужда от младите!“ Това каза в официалното си обръщение до младите хора на България министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

„Let’s dance and Sport Burgas 2017” бе организирано от Национално сдружение „Младежки Глас” със съдействието на община Бургас и Министерството на младежта и спорта.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви