По повод Международния ден на младежта град Бургас за първи път ще бъде арена на зрелищни бийтбокс битки. Събитието ще се проведе на 11 август от 20:30 на открита сцена пред „Пантеона“ в Морската градина.

Beatbox Battle Burgas е формат, в който 8-те най-изявени бийтбокс артисти в България ще се борят за първото място. Преди състезанието всеки желаещ може да се научи на основните стъпки в бийтбокс изкуството. Световният шампион SkilleR и двукратният шампион на България – Killa Bee, ще направят безплатен workshop, подходящ както за начинаещи, така и за напреднали. Водещ на събитието ще бъде НАСКО или актьорът Наско Михайлов, известен от предаването „МелоТВмания“.

Събитието се организира от Българска бийтбокс асоциация и Младежки културен център към Община Бургас, обединени в общата инициатива „Бургас харесва младите“.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

Всеки желаещ да участва в Beatbox Battle Burgas трябва да качи видеоклип на своето бийтбокс изпълнение с продължителност 60 секунди. Той трябва да бъде публикуван на стената на събитието във Facebook:

https://www.facebook.com/events/265893897227442/?fref=ts

Желателно е всеки участник да се представи и да спомене, че желае да участва в „Beatbox Battle Burgas“. Най-добрите 8 ще бъдат класирани за директните битки на сцената в Бургас.
Крайният срок за подаване на видео заявките е: 06.08.2017 г.

ПРАВИЛА / РЕГЛАМЕНТ

Всички батъли в сътезанието ще се проведат по системата: А B А B. Битките в 1/4 финалите ще имат общо 4 рунда (по два за всеки участник). Всеки рунд ще бъде с продължителност 60 СЕКУНДИ. Битките в 1/2 финалите и големия ФИНАЛ също ще имат по 4 рунда, но продължителността на всеки от тях ще бъде 90 СЕКУНДИ.
В състезанието няма да има т. нар. екстра рундове, което означава, че победителят ще бъде избиран веднага след приключването на битката.

ЖУРИ

SkilleR – World Beatbox Champion 2012, Grand Beatbox Champion 2011, Bulgarian Beatbox Champion 2007
Killa Bee – 2 X Bulgarian Beatbox Champion / 2014, 2016
MaxO – 2X Bulgarian Beatbox Champion / 2015, 2017

ВАЖНО

Организаторите ще осигурят настаняването на всички участници в състезанието.
Пътните разходи НЯМА да бъдат поети.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви