Зад регистрационна табела на кола жандармеристи откриха дрога. Вчера около 19.30 ч. служители от бургаската жандармерия, пътуващи със служебен автомобил за Несебър, непосредствено след кръговото кръстовище на изхода на Бургас, са изпреварени от дясната страна и засечени от лек автомобил „Мерцедес CLS 63”, с бургаска регистрация. Водачът шофирал рисково, създавайки предпоставки за ПТП.

Автомобилът е спрян на около 100 м от разклона за Каблешково със звуков и светлинен сигнал. Шофьорът е 34-годишният А.И. от Бургас. Той шофирал след употреба на алкохол с концентрация 1,03 промила. Съставен му е акт и са свалени регистрационните табели на „Мерцедеса”.

При демонтажа на задната регистрационна табела, под табелата са открити две полиетиленови пликчета, съдържащо едното – с метамфетамин, а второто – бяло прахообразно вещество, чийто точен състав е в процес на изясняване.

А.И. е тестван за употреба на наркотични вещества, ката апаратът отчел положителен резултат за употреба на кокаин и метаамфетамин. Задържан е за срок до 24 часа със заповед за задържане. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

two × three =