С глоба от 500 лв. е наказан безработният И.П.П. Рано сутринта на 23.07., около 3.50, той влязъл в заведение за бързо хранене в „Меден рудник“, скарал се с намиращия там Д.Д. и го ударил в лицето. Продавачката го попитала защо го удря, но вместо отговор получила нареждане: „Свиня дебела, ела ми дай да ям”.

След като занареждал обиди, мъжът започнал да взема от шублера каквото му попадне и да го хвърля. Той счупил стъклото на входната врата на обекта и ако продавачката не се била отдръпнала навреме, щяла да пострада. Тогава И.П. започнал да отправя закани, че ще убива всички наред. Жената успяла да натисне паник бутон за СОТ.

Развилнелият се гладник бил агресивен и към тях. Замахвал, опитвал се да ги удари. Затова служителите се принудили да го арестуват до пристигането на органите на МВР. Дежурните полицаи от Четвърто РУ на МВР – Бургас му сложили белезници и го откарали.

Възмутени от случилото се били присъстващите Д. Д., Г. Г. – син на пострадалата Н. Г., Н. Г. и Н. И. – служител на охранителната фирма.

Пред съда „гладникът“ изказал съжаление за случилото се, дори заявил, че се срамува. Твърдял, че си спомня откъслечно за инцидента. Извършеното от него било в състояние на афект, предизвикан от съпруга на продавачката. Той си признал, че преди това е употребил алкохол и наркотици.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

six + eight =